Program


SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett
6

SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 20:00

Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, Sting és az angol királynő között? Hogy mindannyian rajonganak a Grúz Állami Népi Együttesért! 

A Sukhisvili egy legendás együttes, mely őrzi az autentikus grúz tánc hagyományait. Folklór témákat modernizál és tölt meg klasszikus táncelemekkel, ezáltal izgalmas és látványos produkciókat hoz létre. A Shukishvili briliáns jelmezekkel, egyedi hangszerekkel és lélegzetelállító koreográfiákkal mutatja be a grúz nemzet történetét.  Mesél a grúz nép harcairól, szenvedéseiről és hősies küzdelmeiről.

Az alapító házaspár Iliko Sukhishvili és Nino Ramishvili munkájának köszönhetően a Sukhishvili név mára a virtuózitás, a mesterségbeli tudás és a tehetség szinonimájává vált. A társulat a világ szinte összes színpadán fellépett már a londoni Royal Albert Hall-tól a New-Yorki Metropolitan Operáig. Produkciójuk többször nyerte el a New York-i Broadway legjobb show-ja címet is, a milánói Scala színpadán pedig tizennégyszer tapsolta vissza őket a közönség.

Nagyszabású produkciójukkal 2024-ben két alkalommal várják a magyar közönséget az Erkel Színházban.

Ajánlatunk


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!