Program


SUB.LAB.PRO - Barnaby Booth (GB): Never Get to Heaven

SUB.LAB.PRO - Barnaby Booth (GB): Never Get to Heaven

A Never Get to Heaven tíz ember életének huszonnégy óráját követi nyomon. Két naplemente közötti időt felölve, a fény és a bonyolult mozgás segítségével vizsgálja meg, hogyan működik a remény, és hogyan változik óráról órára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 20:00

SUB.LAB.PRO - Barnaby Booth (GB): Never Get to Heaven 12+
50' tánc
English friendly

Hajnali 2 óra van. Egy ember egyedül ül, míg egy másik a tömegben tolakodik. Az egyik vitatkozik, míg a másik feladja a kapcsolatukat. Sokan nevetnek, közben sok ember magánéleti döntéseket hoz. Egy ember megvilágosodik. Egy másik reménytelenséget kezd érezni. Egy ember találkozik egy angyallal egy klub mosdójában.

Aztán eljön a reggel, a nap újrakezdődik, és a fény megváltozik.

Barnaby Booth díjnyertes koreográfus és fénytervező, az Egyesült Királyságban él. Munkáit a spiritualitás és a természetfeletti inspirálja - ezeket a témákat a mentális egészség és a társadalmi interakciók feltárásával bontja ki.

SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes eszköztárat kínál az Ensemble táncosainak a professzionális művészeti területen való boldoguláshoz. A Never Get to Heaven a 2023/2024-es Ensemble harmadik bemutatója.

Alkotók, előadók: Axelle Sechao, Ása Sigrúnardóttír, Boris Charrion, Elisa Picq,
Emma Delvac, Inés Grima, Mar Serra Martí, Melén Constant, Michela Centon, Nerya Zahavi

Fény: Barnaby Booth, Mervel Miklòs
Zene: Joel Harries
Koncepció, koreográfus: Barnaby Booth
Asszisztens: Theo Arran

Producer: SUB.LAB Event Productions

Támogatók: Műhely Alapítvány - SÍN Művészeti Központ - SUB.LAB Event Productions - SUB.LAB.PRO

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!