Program


Sirocco és a szelek királysága (Sirocco et le royaume des courants d’air)

Sirocco és a szelek királysága (Sirocco et le royaume des courants d’air)

Az eleven és nem kevésbé élénk fantáziájú Juliette és Carmen egy titkos átjárón belepottyannak a kedvenc könyvükbe. A kislányok macskává változnak, és bizony külön-külön kell boldogulniuk, hogy újra egymásra találjanak és a Szelek birodalmából hazajussanak.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 15:30

Francia animációs kalandfilm, 2023, 80’ | R.: Benoît Chieux | Francia nyelven, magyar felirattal
#fiatalok #család #szerelem

Az eleven és nem kevésbé élénk fantáziájú Juliette és Carmen egy titkos átjárón belepottyannak a kedvenc könyvükbe. A kislányok macskává változnak, és bizony külön-külön kell boldogulniuk, hogy újra egymásra találjanak és a Szelek birodalmából hazajussanak.

Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2023 – Közönségdíj

Miért ajánljuk? Akárcsak a japán Ghibli filmstúdió csodálatos animéi, ez a magával ragadó alkotás is méltán kicsik és nagyok kedvence lesz.Sirocco et le royaume des courants d’air
Animation, Aventure, Famille, 2023, France, 80’ | R : Benoît Chieux | Avec :  Devery Jacobs, Pascale Bussières | Français, sous-titré hongrois
#portraits de jeunesse #en famille #amour(s)

Juliette et Carmen, deux sœurs intrépides de 4 et 8 ans, découvrent un passage secret vers Le Royaume des Courants d’Air, leur livre favori. Transformées en chats et séparées l’une de l’autre, elles devront faire preuve de témérité et d’audace pour se retrouver. Avec l’aide de la cantatrice Selma, elles tenteront de rejoindre le monde réel en affrontant Sirocco, le maître des vents et des tempêtes… Mais ce dernier est-il aussi terrifiant qu’elles l'imaginent ?

Prix du public au Festival d’Annecy 2023

Notre avis : Avec des inspirations claires du studio Ghibli (co-fondé par Hayao Miyazaki), ce film saura toucher et émouvoir petits et grands.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!