Program


Sebestyén Márta (ének) és a Jazzical Trio / CAFe 2018

Sebestyén Márta (ének) és a Jazzical Trio / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 19:30

A trió tagjai: Káel Norbert – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Lakatos Pecek András – dobok

 

Az autentikus magyar népzene és a jazz kölcsönös inspirációját számos nagyszerű példa igazolta az utóbbi időben, arra pedig különösen büszkék lehetünk, hogy sok zenészünk a népzene és a jazz világában is egyformán otthonosan mozog. Káel Norbert és a Jazzical Trio korábban a jazz és a klasszikus zene határterületeit kutatta, a népzene felé tett lépés újabb színt hozhat az együttes palettájára.

A koncerten szebbnél szebb népdalok hangoznak fel a világszerte ismert, Grammy- és Kossuth-díjas Sebestyén Márta előadásában, melyek a Jazzical Trio interpretációjában az izgalmas harmóniák és az átértelmezett ritmika révén egy másik zenei dimenzióban is felragyognak.

 

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!