Program


Saiid + 1

Saiid + 1

Saiid, a hazai hiphop és slam poetry - minden túlzás nélkül - egyik vezető alakja, a Müpa színpadán valósítja meg izgalmas ötletét: Saiid + 1 című műsorában sokféle „plusz egy” felállásban vezet végig eddigi életművén, benne rappel, slammel, versekkel, érintve minden fontos formációját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 20:00

Saiid + 1

Saiid, a hazai hiphop és slam poetry - minden túlzás nélkül - egyik vezető alakja, a Müpa színpadán valósítja meg izgalmas ötletét: Saiid + 1 című műsorában sokféle „plusz egy” felállásban vezet végig eddigi életművén, benne rappel, slammel, versekkel, érintve minden fontos formációját. A változatos vendégseregre, Saiid „plusz egy” kísérőire, társaira az estét megelőző hónapokban fog szép sorban fény derülni, de lesz meglepetés is, hiszen olyan közreműködő is akad, akinek személye a színpadra lépésig titokban marad.

Saiid, azaz az 1980-as születésű Süveg Márk aligha szorul különösebb bemutatásra, hiszen a kilencvenes évek második fele óta a magyar hiphopszíntéren működik és annak egyik meghatározó figurája. DJ-ként kezdte, a hazai hiphopban a legjobbak és legnépszerűbbek közé tartozó Akkezdet Phiai MC-jeként és producereként lett ismert rapper, 2006, a magyar slam poetry megszületése óta pedig emblematikus slammer. Ott volt az indulásnál, majd miután itthon kétszeres országos bajnok lett, 2012-ben az európai slammerbajnokság ötödik helyezettjeként az európai élmezőnybe is bekerült. 2018-ban már házigazdája volt az Európa-bajnokságnak, ahogyan állandó házigazdája a Slam Poetry Budapest klubnak, és a hazain kívül a határon túli slammer-világ motorja is. Nemcsak gyakran tart alternatív irodalomórákat, de már érettségi tétel is volt munkássága, ilyen módon is nagy hatást gyakorol az őt követő generációkra. A Random Trip gyakori közreműködőjeként szintén sokakkal zenél együtt, a szólókarrierjét építő Saiid vendéglistája tehát bizonyosan változatos lesz ezen az estén.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!