Program


Rutkai Bori Banda: Hóváró

Rutkai Bori Banda: Hóváró

Várunk titeket egy mesebeli téli koncertre, ahol csizmacsacsacsázunk és hópehelykeringőzünk, tündértavon korcsolyázunk és a csillagfényes erdőben szánkózunk a hóemberekkel. A nagy ünnepre készülődve, a manókkal meglessük a Karácsonyvár titkait is, amelynek ablakai mögött a téli mesék laknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 11:00

Rutkai Bori Banda: Hóváró

Családi Adventi koncert

Várunk titeket egy mesebeli téli koncertre, ahol csizmacsacsacsázunk és hópehelykeringőzünk, tündértavon korcsolyázunk és a csillagfényes erdőben szánkózunk a hóemberekkel. A nagy ünnepre készülődve, a manókkal meglessük a Karácsonyvár titkait is, amelynek ablakai mögött a téli mesék laknak. A koncert közben Bori horgolt bábjai keltik életre a dalszereplőket, a mesefigurákat. A Budapest Bárból is ismert énekesnő zenekara dzsesszes, funkys és felnőtt füleknek is kedvező muzsikát játszik, melyhez az énekesnő humoros, vidám dalszövegei társulnak.

A koncert után Bori téli festményeiből és illusztrációból nyíló kiállításra is szeretettel várjuk a kedves koncertlátogatókat a Palota Galériában.

A kiállítás látogatható 2024. január 14-ig.

A kiállításon zenekari mesekönyvek és lemezek is megvásárolhatóak. Karácsonyi ajándékként is ajánljuk a Mandulka és a Karácsonyvár című lemezt, amely 2021-ben elnyerte a legjobb gyereklemeznek járó Fonogram-díjat.

Ajánlatunk


Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A Magyarországhoz sok szállal kötődő gitárfenomén akusztikus triójával tér vissza a Müpába március 16-án, így ölelve át jelképesen nemzeti ünnepünket és a Müpa születésnapját. A trió mellett Gotthard Mike ez alkalommal is lehetőséget kap virtuozitása és elbűvölő líraisága megcsillogtatására.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!