Program


Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.1 / BARTÓK TAVASZ 2024

Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.1 / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 19:30

Beethoven: 2. (B-dúr) zongoraverseny, op. 19

Beethoven: 4. (G-dúr) zongoraverseny, op. 58

Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37

 

Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Zongorán közreműködik és vezényel: Rudolf Buchbinder

 

Rudolf Buchbinder korunk legendás előadóművésze. Több mint hatvanéves pályafutása önmagáért beszél, játékában egyedülálló módon egyesül hagyomány és újítás, a művek iránti alázat és a szabadság, a hitelesség és a nyitottság.

Egyöntetű vélemények szerint Ludwig van Beethoven műveinek előadásaival kivételesen magas mércét állított fel. A zeneszerző összes zongoraszonátáját több mint hatvan alkalommal adta már elő ciklusokba rendezve szerte a világon. A Deutsche Grammophon 2021-ben, a zongoraművész 75. születésnapjára időzítve adta ki a Buchbinder: Beethoven című gyűjteményt, melyen a 32 szonáta mellett az 5 zongoraverseny is megtalálható.

Buchbinder 2014-ben egy teljes könyvet írt Beethovenhez fűződő viszonyáról, a Mein Beethoven – Leben mit dem Meister című kötetről lelkesen számolt be a kritika. Az egyik recenzió szerint ilyen az, amikor „az egyik óriás szavakban és hangokban tiszteleg a másik előtt”.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!