Program


Roy és Ádám | 20 éves jubileumi koncert, szimfonikus nagyzenekarral

Roy és Ádám | 20 éves jubileumi koncert, szimfonikus nagyzenekarral

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba. 1998 májusa óta hét albumot jelentetett meg a formáció. 2006-tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoltán dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Olyan slágerek, sikerdalok fémjelzik zenei pályájukat, mint ’A csapból is én folyok!’, a ’Trambulin’, a ’Feketén a hófehér’, a ’Csak…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 19:00

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba. 1998 májusa óta hét albumot jelentetett meg a formáció. 2006-tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoltán dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Olyan slágerek, sikerdalok fémjelzik zenei pályájukat, mint ’A csapból is én folyok!’, a ’Trambulin’, a ’Feketén a hófehér’, a ’Csak 1 pillanat’, ’Az otthon itt van’, vagy éppen ’Az én órám másképp jár’. Számtalan szakmai díj, elismerés kísérte zenei útjukat. A zenekar idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, melyet egy különleges, szimfonikus nagykoncerttel ünnepelnek meg. A dalok eddig még korábban nem hallott hangszerelésben csendülnek fel ezen az estén, átfogó képet adva az elmúlt két évtizedről.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!