Program


Rock Klasszikusok – Takáts Tamás estje
2

Rock Klasszikusok – Takáts Tamás estje

A koncerten elhangoznak a 60-70-es évek legismertebb ikonikus slágerei: Mini, LGT, OMEGA, Metró, Takáts Tamás saját szerzeményei.
A projekt nem csak emléket állít a korszaknak, ha nem újfajta megközelítésben menti át rock történetünk legszebb hagyományait, megteremtve ennek tovább élését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. csütörtök, 20:00

Takáts Tamás  estje, kísér az Icecream Supersession Zenekar
Vendég: Pozsár Eszter szaxofon, fuvola

Takáts Tamás
Máté Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes, dobos és gitáros, aki többek közt a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja. Az 1990-ben Gál Gábor gitárossal megalakított Takáts Tamás Dirty Blues Banddel azóta is rendszeresen koncertezik.

Ice Cream Supersession:
Az IceCream Supersession együttes nevét TÖRÖK ÁDÁM adta , mivel ő is az együttes tagja volt, sőt az egyik legkedvesebb formációja volt.
Az IceCream név a legendás Angolszász együttes a CREAM tiszteletére utal.
Az Ice Cream Supersession műsoraiban felcsendülnek a Cream, Yardbirds, John Mayall, Gary Moore, Eric Clapton, Spen­cer Davis Group, Jimi Hendrix, Junior Wells és más neves kortárs zenészek számai, képviselik a blues, rock, rhythm and blues, pszichedelikus rock és a progresszív zenei stílust.
Török Zawi Péter basszusgitár
Pfeiler Ferenc dobok
Berec András akusztikus ütőhangszerek
Farkas Zsolt gitár
Szabó "Tehtube "Zsolt orgona

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!