Program


Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov személyében a néhai K&K térség egyik legjobb dalszerzőjét tisztelhetjük. Partnerét Nagy Szabolcsot a legjobb hazai blues zongoristaként tartják számon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 19:30

Ripoff Raskolnikov - Nagy Szabolcs duó

Ripoff Raskolnikov személyében a néhai K&K térség egyik legjobb dalszerzőjét tisztelhetjük. Bob Dylan-t és Tom Waits-t idéző dalai, szuggesztív személyisége és kiemelkedő muzikalitása a hazai pop-rock szakma jelesei számára is példa. Rajongói és tisztelői között ugyanúgy elfér Ferenczi Gyuri, mint a Quimby-ből Kiss Tibi és Varga Livius, vagy Frenk. Zenéje főleg az amerikai folklórból gyökerezik, de, ahogy a fent emlegetett kortársainál, az ő esetében is millió más forrást fel lehet fedezni, akár a számára meghatározó Muzsikás korai lemezeinek lenyomatát is.

Partnerét Nagy Szabolcsot a legjobb hazai blues zongoristaként tartják számon. Sokoldalú művész, aki kb húsz éve alkotótársa Ripoffnak. Kettejük közös előadásai során Raskolnikov repertoárjának meghittebb, balladisztikusabb darabjai is előkerülnek, amik a zenekaros koncerteken ritkán kerülnek színre. A B32-es koncert anyagát ezúttal rögzítjük is, egy készülő live album, céljára

Ripoff Raskolnikov: ének, gitár
Nagy Szabolcs: zongora

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!