Program


Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy - Színházi társasjáték a nappalidban

Rimini Protokoll (DE): Európa házhoz megy - Színházi társasjáték a nappalidban

Az előadások magánlakásokokban kerülnek megrendezésre. Pontos helyszínről a résztvevőket emailben értesítjük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 5. vasárnap, 19:00

Mit jelent valójában a Európa: földrajzi egységet, kulturális identitást, netán államok együttesét? A legtöbbünk fejében Európa túlságosan elvont fogalom. A Rimini Protokoll társulat produkciója magánlakások nappalijában testközelbe hozza a nehezen megfogható Európa eszmét. Absztrakt ideák ritkán elevenednek meg olyan bensőségesen, mint az Európa házhoz megy című előadásban. Mi Európában vagyunk, de mennyi Európa van bennünk? Kiderül, ha részesévé válunk a személyes történetek és az európai politikai mechanizmusok életre kelt összjátékának.

A program a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, a Placcc Fesztivál együttműködésével és a Goethe Intézet támogatásával valósul meg.

Előadás időpontok:
április 30. 19:00
május 2. 19:00
május 3. 19:00
május 4. 19:00
május 5. 15:00
május 5. 19:00

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett…

Daniel Auber FRA DIAVOLO, RABLÓOPERA KÉT RÉSZBEN Opera három felvonásban, két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!