Program


Razvaljajeva Anasztázia / Seleljo Erzsébet / Polgár Csaba

Razvaljajeva Anasztázia / Seleljo Erzsébet / Polgár Csaba

A Duo SeRa és Polgár Csaba közös estjén az előadók az irodalom és a zene kölcsönhatását vizsgálják magyar írók, költők és kortárs zeneszerzők művei segítségével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 19:00

A Duo SeRa és Polgár Csaba közös estjén az előadók az irodalom és a zene kölcsönhatását vizsgálják magyar írók, költők és kortárs zeneszerzők művei segítségével. 

 

Seleljo Erzsébet és Razvaljajeva Anasztázia szaxofon-hárfa duója több mint tíz éve dolgozik kortárs zeneszerzőkkel. Széles repertoárjukból olyan műveket választottak, melyekhez verseket vagy prózarészleteket kapcsoltak tematikailag. 

Balogh Máté, Tornyai Péter, Illés Márton, Horváth Balázs és Sáry László szaxofon-hárfa művei mellett a koncerten Áprily Lajos, Sirokai Mátyás, Esterházy Péter és Tóth Gábor szövegek hangzanak el Polgár Csaba előadásában. 

 

Műsor: Tornyai Péter: Narcissus (2015) 

Balogh Máté: Kikaku & Basho (2015) 

Illés Márton: Én-kör (2015) 

Horváth Balázs: kb 10 (2016) 

Sáry László: Mese 14 versben (2023)

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Boribon és Annipanni egy éhes cicát találnak a hazafelé úton. Nagy az öröm, amikor kiderül: kiscica Boribonnal marad. De vajon mi legyen a neve?

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!