Program


Rambala Éva:Erőszakmentes kommunikáció alapjai

Rambala Éva:Erőszakmentes kommunikáció alapjai

Olyan készségeket szeretnél megtanulni, melyek segítségével a konfliktusok nem elkerülendő rossz dolgok lesznek, hanem nagyszerű lehetőségek a fejlődésre?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 7. szombat, 9:00

 Az erőszakmentes kommunikáció alapjai

- Önmagad vagy más kritizálása nélkül szeretnél őszinte lenni?
-  Úgy gondoskodni a saját jól létedről, hogy közben másokra is odafigyelsz?
-  Olyan készségeket szeretnél megtanulni, melyek segítségével a konfliktusok nem elkerülendő rossz dolgok lesznek, hanem nagyszerű lehetőségek a fejlődésre?
- Önmagad és a másik mélyebb megértésére, a mindenki számára megfelelő megoldások megtalálására törekszel?
     
Ha igen, ez a program neked szól! A programon résztvevők saját konfliktusaik békés rendezésére is megoldási javaslatokat kaphatnak a csoportmunka során.
A programot a Hegyvidéki Kulturális Szalonnal közösen szervezzük.  

Helyszín:
Hegyvidéki Kulturális Szalon
1124 Budapest, Törpe u. 2.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Izgalmas történet sok humorral és szélesvásznú látvánnyal, két tiszta szívű fiatal minden akadályt legyőző tiszta szerelméről, egyik legismertebb népmesénk nyomán.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!