Program


Rákász Gergely - Lords of the Organ VI.

Rákász Gergely - Lords of the Organ VI.

Hatodik évadjában a Lords of the Organ alapkoncepciója érvényesül, amelyben a hangszer a show arcát mutatja. A Gladiátorok indulójával az ókori Róma cirkuszaiba, Elgar – Parádé és Pompájával a Királynő előtt tetszelgő angol tisztek elegáns felvonulásaira, Dvořák Largojával pedig az Újvilágba látogatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 8. kedd, 19:00

Rákász Gergely - Lords of the Organ VI.

A bensőséges és szent nyugalomba az idén megjelent Organ Meditation lemezről vett Bach idézetek vonnak bennünket, majd a művész ígérete szerint felcsendül Vivaldi, A Négy Évszak, melyből most a perzselő Nyár tétel a soros, allegorikusan mutatva az ember már érett korának örömeit és félelmeit, a megérdemelt munka gyümölcsét, és az egzisztenciális félelmet annak elvesztése kapcsán. Idén kerek évfordulós Rossini, így nem marad ki a műsorból az olasz opera legendás alakjának megidézése.

Szeretettel várjuk

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!