Program


Radar: Momentán x Gémklub - A társasjátékuniverzum rejtelmei Aczél Zoltánnal

Radar: Momentán x Gémklub - A társasjátékuniverzum rejtelmei Aczél Zoltánnal

Decemberi Radar előadásunkon a társasjátékok világát fedezzük fel Aczél Zoltán társasjáték-fejlesztővel, a Gémklub alapítójával, azzal a nem titkolt céllal is, hogy akár a karácsonyi ajándékozás döntéshelyzeteit is megkönnyítsük - már ami a társasjátékokat illeti.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 3. vasárnap, 20:00

Decemberi Radar előadásunkon a társasjátékok világát fedezzük fel Aczél Zoltán társasjáték-fejlesztővel, a Gémklub alapítójával, azzal a nem titkolt céllal is, hogy akár a karácsonyi ajándékozás döntéshelyzeteit is megkönnyítsük - már ami a társasjátékokat illeti. 

Miért szeretünk társasjátékokkal játszani? Mitől jó egy társasjáték: hogyan épül fel, hogyan készül, ki találja ki? Hogyan kerülnek a polcokra a társasok? Ki dönt róla, mi alapján? És mi zajlik egy igazi társasjátékklubban? Mitől függ, ha egy játék egy-egy országban vagy az egész világon sikeres tud lenni? 

Ha szeretitek a társasokat, érdekel, hogyan készülnek, hogyan forgalmazzák őket, akkor Magyarország egyik vezető társasjáték-kiadója, a Gémklub vezetőjétől kérdezhettek. Ráadásul a beszélgetés mellett a Momentán Társulat témához kapcsolódó improvizációja is színesíti az estét. 

Praktikus információk

Előadásunkon dinamikus árazással alakítjuk az árakat. Ez azt jelenti, hogy az alapárnál alacsonyabb és magasabb árak is lehetségesek az előadásokra, a kereslet-érdeklődés alapján.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes húsvét ünnepéhez illeszkedő táncjátéka a különböző felekezetek liturgiájára éppúgy támaszkodik, mint a Kárpát-medence egymástól távol eső vidékeinek ősi, paraszti népszokásaira és énekeire.

ORLAI PRODUKCIÓ Fordította: Kovács Krisztina

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!