Program


Promenád Kazincbarcika

Promenád Kazincbarcika

Könnyed, vidám, népszerű. Ezen jellemzőkkel illethetjük a Miskolci Szimfonikus Zenekar hagyományos, évadzáró Promenád koncertjét. A június végi hangversenyt idén először a kazincbarcikai közönség is a saját városában élvezheti, mely remek szórakozás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 28. szerda, 18:00

A zenekar a klasszikus repertoár népszerű és magával ragadó műveiből válogatva várja a közönséget, június 28-én 18 órától a Mezey István Művészeti Központ udvarán, hogy együtt élvezhessük a nyári délutánt.

Vezényel: Antal Mátyás

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!