Program


PR-Evolution - ÉS FEHÉR/BLUE MEN

PR-Evolution - ÉS FEHÉR/BLUE MEN

táncelőadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 31. péntek, 19:00

És fehér...
A magába feledkezett, fekete zakóvá lett élet története.
Vak bolyongás a végtelen alagútban a „lenni” valóság érzéséért. A realitás elveszik, a racionalitás intellektuális fortélya csődöt mond. Valami halvány fény dereng az úton, mint apró, égő mécses: az érzékeink, érzékiségünk, az odaadás, a szív valódisága, a női minőség szakrális ereje. Mágia és belső fény…
Öt gyönyörű jelenés, akik megjelenítik a mai világot, amelyben most élünk és rohanunk, ahogy a nők élik meg a lendületet, törekvést vagy törtetést, a fekete arctalanságot és azt a rejtett, szunnyadó szubsztanciát, ami megnyilvánulni kívánkozik, hogy utat mutasson: a finomságot, a szexust, a szellemi erőt és varázslatot. Hatalmába keríti az embert az odaadás, az érzelmek pulzálása, a nő bonyolultnak tetsző ereje és mégis egyszerű, lenyűgöző szépsége.

Táncolják: Elisa Insalata, Jenei Lilla, Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador
Zene: Domonkos Csilla
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia

Blue men
A kék határtalan mélysége, ahol megszületik az erő. Elveszni benne könnyű, de kitörni a legnehezebb. Számtalan kétség, ábránd, szorongás, öröm, mind itt kering körülöttük, de melyiket érhetik el.
Bőrük alatt kúszik egy megállíthatatlan erő, mely kitörni készül. Lassan felemészt, eluralkodik, nem hagy szabadulni. Kívülről semmi sem látszik, csupa titok, ez a valóság.
A férfi lélek rejtelmeiről, három különleges egyéniség, három kiváló férfi táncművész előadásában.

Táncolják: Pr-Evolution Dance Company
Zene: Gergely Attila
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!