Program


PONT Fesztivál (04.13. és 04.14.) BÉRLET / BTF 2019

PONT Fesztivál (04.13. és 04.14.) BÉRLET / BTF 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 13. szombat, 19:00

Az UNESCO szellemi kulturális örökség listáján szereplő hagyományok, szokások, táncok és ízek közül a PONT Fesztivál magyarországi és balkáni kincseket vonultat fel. Busójárással, télűző rítusokkal és mesék különleges atmoszférájával kel életre a Balkán szelleme.

Az egész napos családi programokon táncokat, kézműveshagyományokat és a térség mesevilágát ismerhetik meg a látogatók. Gyakorlott mesterek segítségével mélyedhetnek el a mézeskalács-díszítés és a szőnyegszövés technikáiban, de akár busóálarcot is készíthetnek vagy kólózni tanulhatnak. Esténként a térség zenéje és tánchagyományai kerülnek színpadra.

A szellemi örökség listáján szereplő tradíciók bemutatásával a látogatók nemcsak a térség múltjáról, hanem jelenéről is teljes képet kapnak.

A Hangvetővel közös program.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!