Program


Polska Jazz / Hang Em High (PL/CH/AT)

Polska Jazz / Hang Em High (PL/CH/AT)

A Hang Em High három különböző nemzetiségű zenész ironikus felhangoktól sem mentes zenei projektje. A Hang Em High zenéje földközeli és eksztatikus. Dalaik többsége rockzenei szerkezetet követ. Bond és Vogel buja ritmusokat fektetnek le, amelyekre nyers témák épülnek - mindezt Dubuis klarinétszólamai koronázzák meg, sokszor katarzisig nyújtott, improvizált szólók során.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 20:00

Polska Jazz | Hang Em High (PL/CH/AT)

Közreműködik:
Bond - kéthúros basszusgitár, élő elektronika
Lucien Dubuis - basszusklarinét
Alfred Vogel - dobok

A Hang Em High három különböző nemzetiségű zenész ironikus felhangoktól sem mentes zenei projektje. A formációban az egyedi játékáról híres Bond egy különleges hangszeren, kéthúrú basszusgitáron játszik. Basszus és kontrabasszus klarinéton, valamint tenorszaxofonon a svájci nonkomformista zenészt, Lucien Dubuis-t halljuk, aki sok-sok éve az improvizatív zenei színtér aktív tagja és több mint 20 albumon működött közre. Valaki úgy jellemezte őt: „John Coltrane génjeinek és a Beastie Boys DNS-ének kromoszomikus keveréke”. Dobokon és ütőhangszereken az osztrák származású Alfred Vogel nyers játékát élvezhetjük, aki hazája egyik legaktívabb zenésze, és producerként is tevékeny. A Hang Em High zenéje földközeli és eksztatikus. Dalaik többsége rockzenei szerkezetet követ. Bond és Vogel buja ritmusokat fektetnek le, amelyekre nyers témák épülnek - mindezt Dubuis klarinétszólamai koronázzák meg, sokszor katarzisig nyújtott, improvizált szólók során.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!