Program


Piroska és a farkas  Gulliver bérlet 2023 ősz

Piroska és a farkas Gulliver bérlet 2023 ősz

Piroska és a farkas – mesemusical
A Pódium Színház előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 14:00

Ki ne ismerné ezt a történetet! Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg Nagyikájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal… Dallamocska és Tuba a két kedves állat kíséri végig az úton, majd Farkas kománk a Nagyit és Piroskát is lenyeli, na de szerencsére a végén mindenki megmenekül kivéve Ordas komát, aki a sok kővel a gyomrában beleesik a Patakba. Rengeteg humorral szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást ígér és remek szórakozást! Gyertek és menjetek végig Piroskával az erdőn keresztül a Nagyika házáig szem nem marad szárazon a sok nevetéstől!

Ajánlatunk


A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!