Program


Pilát Gábor: Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok

Pilát Gábor: Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 31. csütörtök, 18:00

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas. A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex izgalmas, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg, és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. 

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson, és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra.

Élet az érem két oldalán. 
Ki ne ismerné legalább gondolatban a szituációt? 
Mit kezdjünk a gondolattal, és mit tegyünk ha már megtörtént az eset?

A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.

Jegyár: 1600 Ft

 

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!