Program


Piastrella Trio & Friends

Piastrella Trio & Friends

A Piastrella Trio műsorát túlnyomórészt a fúziós, modern jazz zenei világa határozza meg, a fiatal zenészek inspirációs forrásai között olyan nagyszerű zeneszerzők szerepelnek, mint Chick Corea, Keith Jarrett vagy Jesus Molina.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 20. csütörtök, 20:00

Piastrella Trio & Friends

Közreműködik:
Szabó Dávid - zongora
Kovács Hunor - dob
Kolozsi Soma - basszusgitár
Vendég:
Yu Grace - ének
Botka Zsófia - fuvola

A Piastrella Trio két évvel ezelőtt, a Bartók Béla Konzervatóriumban alakult. A zenekarvezető, Szabó Dávid zongorista két kedves barátjával alapította a formációt. Műsorukat túlnyomórészt a fúziós, modern jazz zenei világa határozza meg, a fiatal zenészek inspirációs forrásai között olyan nagyszerű zeneszerzők szerepelnek, mint Chick Corea, Keith Jarrett vagy Jesus Molina. A trió ezenfelül saját kompozíciókkal, illetve jazzsztenderdek újragondolásával is színesíti koncertjeit, amiben ezen az estén két vendégművész is segítségükre lesz.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével, és már 1936-ban sikerrel szerepelt a Moszkvában rendezett kazah művészeti ünnepen. 1939 februárjában a Filharmónia kórusából vált Állami Kórussá, azóta pedig nagy sikerrel koncertezik Kazahsztánban és más országokban. Az énekegyüttest olyan karnagyok vezényelték, mint Borisz Lebegyev, Latif Hamidi, Borisz Orlov, Bakhytzhan Baikadamov és Galina Vinogradova, 1959-től 1991-ig a Szovjetunió Népművésze állami díjjal kitüntetett Anatolij Vasziljevics Molodov állt élükön, jelenleg pedig Kazahsztán kitüntetett művésze, Beimbet Demeuov a vezetőjük. Repertoárjukon szerepelnek népdalfeldolgozások, szvitek, megzenésített költemények, kantáták, oratóriumok orosz és külföldi klasszikus, valamint modern zeneszerzőktől.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Ajánló


romantikus vígjáték két részben

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk…

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!