Program


Phil Gungor: Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban!

Phil Gungor: Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban!

PHIL GUNGOR, házassági motivációs előadó, a Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban! című előadás ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 12:30

A házasság egy kozmikus vicc, annyira különbözünk egymástól – mondja az előadásairól készült videók révén hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő motivációs előadó. Magyarországon elsőként a Fókuszban a család konferencia keretében hallhatjuk előadását, ahol szórakoztató módon beszél majd arról, hogy a sikeres házasság a különbözőségeink ellenére bárki számára elérhető, aki kész tenni érte.

Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem (2000 Szentendre, Pátriárka utca 7.) 

Belépő: 2500 Ft

 

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!