Program


PÉTERFY BORI & LOVE BAND

PÉTERFY BORI & LOVE BAND

A Labambától az Ötszáz villámig átívelő, legelső korszak slágereit, feldolgozásait és zúzós koncertdalai fognak megszólalni a Visszalövés I-II. című különleges koncerten a Barba Negra Music Club színpadán február 15-én.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 20:00

2019. február 15.
Péterfy Bori & Love Band
vendég: Hangácsi Márton

Utazz velünk vissza  az időben tíz évvel! A Péterfy Bori & Love Band első két albuma (a 2007-ben megjelent cím nélküli és a 2009-ben megjelent '2' című lemez) máig a legismertebb és a legnépszerűbb dalok gyűjteménye. A második lemez idén lesz tíz esztendős, az első albumunknak pedig 2019 januárjában megjelent  az első hivatalos vinyl (bakelit-) újrakiadása.
A Labambától az Ötszáz villámig átívelő, legelső korszak slágereit, feldolgozásait és zúzós koncertdalai fognak megszólalni a Visszalövés I-II. című különleges koncerten a Barba Negra Music Club színpadán február 15-én.

20.00 Kapunyitás
21.00

Jegyek / Tickets
A koncert napján a helyszínen 3799 Ft

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!