Program


Paul McCreesh és a Gabrieli Consort

Paul McCreesh és a Gabrieli Consort

A vokális zene mesterei
Paul McCreesh és a Gabrieli Consort

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 22. kedd, 19:30

Purcell: Artúr király

Közreműködik: Gabrieli Consort & Players Vezényel: Paul McCreesh

A táncot, az éneket, a prózai megszólalásokat és a látványos színpadi hatásokat elegyítő semi-opera: ez Henry Purcell 1691-es Artúr királyának műfaja. A legendabeli britanniai uralkodónak itt nem jut énekszólam, annál inkább jut viszont a semi-operában felvonuló különböző mitológiai alakok egész sorának. Purcell különleges remekműve ezen az estén a zenekari és vokális interpretációra összpontosítva fog megszólalni Paul McCreesh avatott irányítása alatt. A reneszánsz és a barokk zene historikus előadásának világszerte ünnepelt specialistája a saját együttese, az 1982-ben megalapított Gabrieli Consort & Players élén érkezik majd a Zeneakadémiára. McCreesh és a Gabrieli időről időre elhagyja szigorúan vett korszakait, és ilyenkor rendre kiderül: Berlioz vagy éppen Britten műveinek is nagyszerű megszólaltatói.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!