Program


Páros hármas - egy olasz Bridget Jones

Páros hármas - egy olasz Bridget Jones

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal. Ám az energikus nő rájön a megoldásra: keres magának még egy férjet, akit Antonio személyében talál meg. Íme, az ideális módszer a boldogsághoz! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 19. kedd, 19:30

Ki az, akivel majd végre a boldogság kikötőjébe érhet? Ráadásul az események továbbra sem úgy zajlanak, ahogy azt Annalisa eltervezi.

Jaia Fiastri: Páros hármas - zenés vígjáték olasz slágerekkel és élőzenével

A történetből népszerű film készül a hetvenes években Monica Vitti főszereplésével, a nyolcvanas években pedig a József Attila Színház is műsorára tűzte, Annalisa szerepében Bánsági Ildikóval.

Itt az idő újra elővenni, s rájönni, milyen édes kettesben, hát még hármasban!

Szereposztás:
Annalisan............ Fazakas Júlia
Marco.................. Kós Mátyás
Antonio................ Schlanger András
Debora................ Szíjártó Aurélia
gitáros................. Kutik Rezső

Alkotók:
Fordította: Hunyady József
Dramaturg: Lőkös Ildikó
Rendező: Szitás Barbara

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!