Program


Pál Feri Szekszárdon! - Mit kezdjünk a megoldhatatlan problémáinkkal?

Pál Feri Szekszárdon! - Mit kezdjünk a megoldhatatlan problémáinkkal?

A Nyitott Akadémia április 27-én Pál Ferivel érkezik Szekszárdra – méghozzá azzal az előadással, amelyet ő személy szerint a legjobbnak tart minden előadása közül.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 27. csütörtök, 19:00

"Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de egy megoldhatatlan problémának is lehet megoldása. A hétköznapi logika persze azt mondja, hogy ha két út van, és se erre, se arra nem tudunk menni, akkor nincs mit tenni. Holott a természet csupa harmadik megoldásból áll!"

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!