Program


Padam-Kárász Eszter Piaf-sanzonestje

Padam-Kárász Eszter Piaf-sanzonestje

Francia sanzonest, amelyben közismert és közkedvelt Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és magasságokkal teli életét, és idézik elénk Párizs, valamint a Montmartre hangulatát.

Aktuális előadások




Kárász Eszter - ének
Wagner-Puskás Péter - harmonika, zongora

„Eszter borzongatóan bársonyos éneke és egyszerre törékeny és vad, kétségbeesett és gyöngéd színpadi lénye megrendít és magával ragad.” (Szabó T. Anna)

“22 év és néhány nap. Ennyi idő alatt nem volt még olyan közönségsiker nálunk, mint Kárász Eszter Edith Piafot idéző sanzon estjén. A több, mint egy órás program szinte minden dala után vastaps köszönte a Piaf/Kárász dalokat! Piaf zseniális volt: tudtuk. Eszter zseniális: megtudtuk. Eszter zenekara: Esztert segítő, félelmetesen profi.”  (Polgár József – Esztergom)

Ajánló


A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában,…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!