Program


ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA  - Körúti Színház
3

ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA - Körúti Színház

A klasszikus mese legújabb feldolgozása remek dalokkal és sok humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 10:30

Újra találkozhatunk régi ismerőseinkkel, Dorkával, a tériszonyos Toto kutyával, a bátorságot kereső gyáva Oroszlánnal, a szívtelen Bádogemberrel, az eszetlen Madárijesztővel, a butus Mumpicokkal, jó és rossz boszorkánnyal és persze Ózzal a varázslóval. Megtudatjuk, hogy amit keresünk legtöbbször ott van az orrunk előtt, csak nem vesszük észre, vagy nem hiszünk benne. 

Dorka - Figeczky Anna

Óz - Ráhm Dániel

Madárijesztő - Pecsenyiczki Balázs

Bádogember - Malik Édua

Oroszlán - Oroszi Tamás

Totó - Zsichla Dániel/Barki Anna

Nyugati boszorkány - Karaivanov Lilla

Glinda - Karaivanov Lilla

 

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!