Program


Osztrák - orosz

Osztrák - orosz

Műsor:

W. A. Mozart: Esz-dúr vonósnégyes, KV 428
A. Borogyin: II. (D-dúr) vonósnégyes, Nr. 2

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 16:00

 

Közreműködik:

Simó Mihály Norbert - hegedű

Csikár Enikő - hegedű

Szépszabó Marine - brácsa

Farkas Kálmán - cselló

A Flesch-bérlet harmadik estjén a legklasszikusabb kamarazene-műfaj, a vonósnégyes repertoárjának két nagyszerű darabja hangzik el a Győri Filharmonikus Zenekar művészeinek tolmácsolásában. Először Wolfgang Amadeus Mozart Esz-dúr kvartettjét, az 1785-ben a nagy kortársnak és barátnak, Joseph Haydnnak ajánlott, hat műből álló csodálatos sorozat egyik darabját hallhatja a közönség, majd az Orosz Ötök egyik tagja, Alekszandr Borogyin varázslatos szépségű Nottuno-tételéről elhíresült 2. vonósnégyese csendül fel az Egyetemi Hangversenyteremben.

Ajánlatunk


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!