Program


Ország Játéka Játszónap / Délután

Ország Játéka Játszónap / Délután

Tartsatok velünk a 7. Ország Játéka Játszónapon, október 27-én vasárnap, ahol több ezer négyzetméteren várunk Benneteket, hogy kipróbálhassátok a sok száz versenybe nevezett játékot!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 18:59

Animátorok segítenek a mind élvezetesebb játékban, s a helyszínen értékes nyereményekért rögtön szavazhattok is kedvenceitekre! Délelőtt és délután a színpadon pedig Kicsi Gesztenye Klub concert vár Benneteket!

Lesz különterem bébi és kisgyermekjátékokkal az egészen kicsiknek 0-3 éves korig, ovis terem és iskolás terem a nagyobbaknak szerepjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, társas- és építőjátékokkal, Legoval, fejlesztő- és ügyességi játékokkal, légvárral, arcfestéssel, Kicsomi csillámtetoválással, meseszereplőkkel és autófirkálással.
Velünk lesz a Kicsi Gesztenye klub, a Kicsomi és a Kedd Stúdió is! S hogy a játékos felnőttek se maradjanak ki, őket drónokkal, modellekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk!

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!