Program


Oroszlánkirály (mesebalett)

Oroszlánkirály (mesebalett)

Ezt a szép történetet a mozgás nyelvén meséli el az oroszlányi Silhouette Balett Együttes.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 10. vasárnap, 16:00

OROSZLÁNKIRÁLY - MESEBALETT

Az Oroszlánkirály történetét sokan zárták a szívükbe. A kis Simba arra született, hogy bölcs, jóságos és igazságos uralkodóvá váljék az állatok felett. Ám ehhez nagyon nehéz út vezet, miután – egy árulás következtében – árvává lesz, s elhagyni kényszerül otthonát. De aki királynak születik, az nem hátrál meg. Simba – új barátainak is köszönhetően – kalandokkal és veszélyekkel teli út során ismeri fel, hogy mi is az ő küldetése.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!