Program


Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai

Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai

A 2022-es őszi turné keretén belül Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai a Győri Nemzeti Színházban adnak koncertet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 21. péntek, 19:00

Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai

AZ őszi koncertsorozat győri állomásán Orosz Zoltán Artisjus- és Emerton díjas harmonikaművésszel együtt olyan zenei kiválóságok lépnek színpadra, mint a Kossuth Díjas ütőhangszerművész Horváth Kornél, akit 2016-ban a világ legjobb ütőhangszeresévé választottak a rangos brit Rhythm zenei magazin szavazásán és a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitáros Lattmann Béla.

Különleges hangszerelések, vérpezsdítő ritmusok, virtuóz zenei párbeszédek, sodró lendületű, elsöprő energiájú előadásmód jellemzi a koncertet, ahol a legkülönbözőbb zenei stílusokban gyönyörködhetünk e páratlan művészek tehetségében. Francia sanzon, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő művészeinek fergeteges előadásában!

Mindenkit szeretettel várunk!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!