Program


Orlando x Dom Beats & Slapstick? - YBL POP

Orlando x Dom Beats & Slapstick? - YBL POP

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. A sorozat első estjén két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 4. hétfő, 19:00

ORLANDO X DOM BEATS

A főként hip-hop-ból és rokon-műfajokból merítő társulás zenéje olyan egykori elöljárók hatásaiból táplálkozik, mint John Coltrane, Miles Davis, MF Doom, Mos Def és J Dilla. A zenekar meghatározó képviselője annak az iránynak, ami a fiatalabb közönséghez is könnyen befogadható, ugyanakkor minőségi módon juttatja el a jazz örökbecsű műfaját.
 
SLAPSTICK?

A Slapstick? egy budapesti trió, akik funky, jazz és hip-hop műfajban játszanak, néhol egy kis elektronikával fűszerezve. Jelenleg nincs állandó énekesük, így különböző vendégelőadókkal dolgoznak a készülő albumukon, melyről már több single is elérhető. A koncertre is számos vendéggel érkeznek (pl. Lighghty), hogy elhozzák a tőlük megszokott energikus, improvizatív elemekkel kiegészülő koncertélményt.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!