Program


Ökoszorongás felelősséggel - Levegő Munkacsoport

Ökoszorongás felelősséggel - Levegő Munkacsoport

Az Ökoszorító kifejezetten gimnazistáknak készülő adapteres sorozatunk, ahol a diákok ismert szakmai partnerek programjain próbálhatnak ki olyan technológiákat és boncolgathatnak olyan dilemmákat, amik a ökoszisztéma fenntartását, és a belső szorongásunk oldását próbálják segíteni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 16:30

Nem csak hogy ökológiai lábnyomod nagy, de még az ökocipő is szorít?  


Az Ökoszorító kifejezetten gimnazistáknak készülő adapteres sorozatunk, ahol a diákok ismert szakmai partnerek programjain próbálhatnak ki olyan technológiákat és boncolgathatnak olyan dilemmákat, amik a ökoszisztéma fenntartását, és a belső szorongásunk oldását próbálják segíteni. 


A sorozat négy alkalomán különböző szemszögből vizsgáljuk meg a környezeti kihívásokat, és praktikus módszereket mutatunk arra, hogyan tehetünk ezek ellen.
Ilyen alkalom lesz: 
 

  • A Felelős Gasztrohős mikrozöld és csírkészítő workshopja. Nem csak a tudást kapják az emberek, de bemutató növényeket is láthatnak, és együtt is készítenek mikrozöldet.  
  • A Humusz Szövetség LogIQka interaktív hulladékkezelő tréningje  
  • Gyuris Rita növényorvos fákkal foglalkozó, a mikrokórokozók vizsgálatáról és a növényegészség megismeréséről szóló órája  
  • a Levegő munkacsoport légszennyezésről szóló vita workshopja  


Viszont pontosan tudjuk azt is, mennyire nehéz a tudatosság. Az embernek nincs minden percben figyelme épp környezettudatosan eljárni, a bűntudat viszont mégis ott lebeg a véletlenül rossz feliratú kukába került a műanyag flakon felett. Épp ezért hívtuk segítségül olyan alkotókat, közéleti szereplőket, akik számára  fontos a környezeti tudatosság és saját tapasztalataikon keresztül tudnak beszélni arról is, hogy hogyan lehet ezt valóban beépíteni, mi lehetséges, mi nehéz, és mi az a minimum, amit meg kell lépni. 

 

Akik velünk tartanak a foglalkozásokon: 

  • Turai Barna influencer, a Síkidegvagyok oldal megálmodója, műsorvezető 

  • Lili Frakk rapper, a Sávlekötő műsor műsorvezetője  
  • Papp Éva, ex-Ricsárdgír tag, a zenekar egyik női frontembere, annak létezéséig  


Az egy alkalmas jegy ára 4500 forint, ha mind a  négy alkalomra jegyet váltasz, 15% kedvezményt biztosítunk fizetéskor.

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!