Program


Ökoszorongás felelősséggel - Gyuris Rita, növényorvos, vendég: Papp Éva

Ökoszorongás felelősséggel - Gyuris Rita, növényorvos, vendég: Papp Éva

Az Ökoszorító kifejezetten gimnazistáknak készülő adapteres sorozatunk, ahol a diákok ismert szakmai partnerek programjain próbálhatnak ki olyan technológiákat és boncolgathatnak olyan dilemmákat, amik a ökoszisztéma fenntartását, és a belső szorongásunk oldását próbálják segíteni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 19:30

Nem csak hogy ökológiai lábnyomod nagy, de még az ökocipő is szorít?  


Az Ökoszorító kifejezetten gimnazistáknak készülő adapteres sorozatunk, ahol a diákok ismert szakmai partnerek programjain próbálhatnak ki olyan technológiákat és boncolgathatnak olyan dilemmákat, amik a ökoszisztéma fenntartását, és a belső szorongásunk oldását próbálják segíteni. 


A sorozat négy alkalomán különböző szemszögből vizsgáljuk meg a környezeti kihívásokat, és praktikus módszereket mutatunk arra, hogyan tehetünk ezek ellen.
Ilyen alkalom lesz: 
 

  • A Felelős Gasztrohős mikrozöld és csírkészítő workshopja. Nem csak a tudást kapják az emberek, de bemutató növényeket is láthatnak, és együtt is készítenek mikrozöldet.  
  • A Humusz Szövetség LogIQka interaktív hulladékkezelő tréningje  
  • Gyuris Rita növényorvos fákkal foglalkozó, a mikrokórokozók vizsgálatáról és a növényegészség megismeréséről szóló órája  
  • a Levegő munkacsoport légszennyezésről szóló vita workshopja  


Viszont pontosan tudjuk azt is, mennyire nehéz a tudatosság. Az embernek nincs minden percben figyelme épp környezettudatosan eljárni, a bűntudat viszont mégis ott lebeg a véletlenül rossz feliratú kukába került a műanyag flakon felett. Épp ezért hívtuk segítségül olyan alkotókat, közéleti szereplőket, akik számára  fontos a környezeti tudatosság és saját tapasztalataikon keresztül tudnak beszélni arról is, hogy hogyan lehet ezt valóban beépíteni, mi lehetséges, mi nehéz, és mi az a minimum, amit meg kell lépni. 

 

Akik velünk tartanak a foglalkozásokon: 

  • Turai Barna influencer, a Síkidegvagyok oldal megálmodója, műsorvezető 

  • Lili Frakk rapper, a Sávlekötő műsor műsorvezetője  
  • Papp Éva, ex-Ricsárdgír tag, a zenekar egyik női frontembere, annak létezéséig  


Az egy alkalmas jegy ára 4500 forint, ha mind a  négy alkalomra jegyet váltasz, 15% kedvezményt biztosítunk fizetéskor.

Ajánlatunk


A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Corie Bratter – László Lili Paul Bratter – Rohonyi Barnabás Mrs. Banks, Corie anyja – Kerekes Éva Victor Velasco, felső szomszéd – Epres Attila Telefonszerelő – Ficzere Béla Díszlet: Zöldy Z. Gergely Jelmez: Pető Kata

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!