Program


Ő meg ő (Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi, Gombos Judit)
9

Ő meg ő (Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi, Gombos Judit)

Egy vonat elindul valahová. Az egyik fülkében ül egy nő, majd belép egy férfi és helyet foglal szemben a nővel. Beszédbe elegyednek. A két ember kíváncsian érdeklődik egymás sorsa iránt. Történeteik megelevenednek előttünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 2. csütörtök, 19:00

Egy vonat elindul valahová. Az egyik fülkében ül egy nő, majd belép egy férfi és helyet foglal szemben a nővel. Beszédbe elegyednek. A két ember kíváncsian érdeklődik egymás sorsa iránt. Történeteik megelevenednek előttünk. Ugyanis a két ember nem csak szimplán elmeséli életének"jeleneteit", hanem belebújnak egymás partnerének bőrébe. Két élet bontakozik ki előttünk a szerelmes egymásra találástól a családalapításon át a szomorú végkifejletig, ami mindkettejük válásához vezetett. A szemünk előtt pergő jelenetekben mi, nézők is magunkra ismerünk és hol szívből, hol kesernyésen nevetünk a figurákon, magunkon. A szereplők azzal, hogy felidézik életük fontos momentumait, egyben válaszokat keresnek, ki rontotta el, hol és miért. Szép lassan kiderül, hogy a nagy fellángolás után a hétköznapi élet akadályait nem képesek átugrani. Hát akkor hogyan tovább? Mi a megoldás?Az előadást 130 perc egyszünettel. Az előadás jogait a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítette. Színházunk nem akadálymentesített.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is működő családi mintáinkról.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Giacomo Puccini MANON LESCAUT Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!