Program


New York-i komédia

New York-i komédia

Az önirónia nagymesterének legjobb korszakát idéző színpadi mű New York városában játszódik, ám hála a szerző egyéni látásmódjának, a darab a magyar közönség számára is ugyanolyan szórakoztató, mint az amerikainak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 30. péntek, 17:00

Woody Allen
NEW YORK-I KOMÉDIA
(vígjáték)

Szolnoki Szigligeti Színház

Felnőttünk, megházasodtunk, gyerekeink születtek, eltelt a fél élet. Hiába tekergetjük a fejünket, hiába csűrjük-csavarjuk, nincs menekvés. A férfiember egész olcsón megússza az életközepi válságot, (például vesz egy új, feltétlenül szükséges sportautót), amikor mindjárt utoléri a kapuzárási pánik is – így nem tehet mást, meg kell adnia magát az ösztöneinek, és le kell cserélnie a nejét egy másik nőre. Csakhogy a feleségnek ehhez azért lesz még egy-két szava! Nem is beszélve a család régi barátairól (vagy friss ellenségeiről?).

Az önirónia nagymesterének legjobb korszakát idéző színpadi mű New York városában játszódik, ám hála a szerző egyéni látásmódjának, a darab a magyar közönség számára is ugyanolyan szórakoztató, mint az amerikainak.

Ügyelő, segédrendező: Balogh Zsolt
Súgó: Kósa Ildikó
Rendező: Szurdi Miklós

Az előadás hossza 1 óra 25 perc, szünet nélkül.

Szereplők

Phyllis: Radó Denise
Carol: Sárvári Dia
Howard: Mészáros István
Sam: Barabás Botond
Juliet: Pertics Villő

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!