Program


Nemzetközi Roma Nap az Eötvös10-ben - Fekete tűz

Nemzetközi Roma Nap az Eötvös10-ben - Fekete tűz

Fergeteges koncert, roma-gasztro, képzőművészeti kiállítás és közös táncház vár minden érdeklődőt Terézvárosban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 16:00

A vendégek megismerhetik és megkóstolhatják az „AR©MA” konyha ételeit, amelyek Varga Gusztáv instrukciójával készült finomságok.

Betekinthetünk a roma képzőművészetbe: a kiállításokon Szolnoki Csanya Zsolt, miskolci költő és képzőművész, Váradi Gábor ózdi festőművész, valamint az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola gyermekeinek munkáját láthatjuk.

A kiállításmegnyitó és a roma ételek kóstolását követően együtt mulathatunk a roma folklórzene apostolával, a világhírű Kalyi Jag Együttessel.

A Kalyi Jag zenéjét és táncait humorosan úgy is szokták nevezni, hogy a kannás cigányok muzsikája. Régen csak énekeltek és szájbőgőztek rá, füttyögtek, teknőt és kannát ütöttek, hangszeres kíséret nem volt hozzá. Ma már az autentikus zenét gitárokkal és egyéb pengetős hangszerekkel fűszerezik.

„CSAK EGY ÚT VEZET MINKET: A VILÁGNAK KEDVET ÉS BÉKÉT TEREMTSÜNK”

Ünnepeljük együtt Terézvárosban, az Eötvös10-ben a Nemzetközi Roma Nap alkalmából!

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!