Program


Németh Oszkár emlék-party

Németh Oszkár emlék-party

Dalok és történetek a legendás dobos emlékére!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 9. vasárnap, 19:00

Zenés-beszélgetős emlékműsor a tavaly elhunyt Németh Oszkár, a Fonográf mindenki által szeretett és felejthetetlen, örök-vidám dobosának tiszteletére.

A műsor gerincét az FG-4 zenekar Tolcsvay-Fonográf műsora adja! A meghívott vendégek között természetesen ott vannak Oszkár muzsikus-társai, a Fonográf és a Tolcsvayék és a trió tagjai. Fellépnek még Németh Oszi barátai a Bojtorján- és NO coMMent együttesből... és még azon is túl.

A szervezők és a fellépő művészek az est bevételét jótékonysági célokra ajánlják fel.

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

elkafkásodás két részben

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!