Program


Nem, nem, köszönöm

Nem, nem, köszönöm

Egressy Zoltán monológja a tetthez vezető útról szóló vallomás, egy egész életet végigkísérő traumáról és annak feldolgozhatatlanságáról, az ebből fakadó bizonytalanságról és kudarcsorozatról. Szó esik benne az első szerelemről és különös figurákból álló családról is – mindez eszköztelenül, egyszerűen, humorral, öniróniával fűszerezve, önsajnálat nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

Nem, nem, köszönöm
monodráma

Fel lehet-e dolgozni a gyerekkori molesztálást, ha "nem történt semmi végül is"? Hogyan tehet tönkre egy sikeresnek tűnő életet egy ilyen trauma? A Portugállal ismertté vált Egressy Zoltán novellájából készült Nem, nem, köszönöm című monodrámát Gubík Ági felkavaró előadásában láthatjuk.

Egressy Zoltán monológja a tetthez vezető útról szóló vallomás, egy egész életet végigkísérő traumáról és annak feldolgozhatatlanságáról, az ebből fakadó bizonytalanságról és kudarcsorozatról. Szó esik benne az első szerelemről és különös figurákból álló családról is – mindez eszköztelenül, egyszerűen, humorral, öniróniával fűszerezve, önsajnálat nélkül. A monológ megrázó erővel beszél ennek a tragikus jelenségnek a lélektani és szociológiai
mélységeiről.

2021-ben a MOST FESZT-en a közönségzsűri Gubík Ágit díjazta a mű hiteles, érzékeny és szuggesztív tolmácsolásáért.

Alkotók
Írta: EGRESSY ZOLTÁN
Előadja: GUBÍK ÁGI

Az előadás után beszélgetés az alkotókkal és Szakács Barbara mentálhigiénés szakemberrel, pszichodráma vezetővel.

A program várható hossza 90 perc

Ajánlatunk


Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

zenés party két részben

Ajánló


“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom…

Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!