Program


Naturista vasárnap Ballószögön
2

Naturista vasárnap Ballószögön

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 4. vasárnap, 9:00

A jegyvásárlás feltétele az előzetes regisztráció a navke@navke.hu címen. Regisztráció hiányában a belépést a szervezők megtagadhatják!

Öltözék: fürdőruha (bikini, monokini, stb) használata nem megengedett. Bármiféle ruházat (fürdőköpeny, póló, fürdőlepedő, strandruha, testet befedő törölköző, stb.) kizárólag csak akkor viselhető, ha ezt a hőmérsékleti viszonyok szükségessé teszik (amennyiben hűvös lenne...). Egyéb esetben ne takargassuk testünket!

 Naturista strandolás, napozás, egész nap szaunafelöntésekkel. A szaunafelöntések benne vannak az árban, de a nagy érdeklődésre tekintettel regisztrációhoz kötöttek. Lesz két jóga program és egy költő által előadott rövid versfelolvasás. A fürdő gyógymasszőrei külön térítés ellenében igénybe vehetők.

A program családi rendezvény, minden korosztály számára ajánlott, de a 18 év alattiakat szülői kisérettel várjuk. 

A házirendünk értelem szerűen alkalmazva ezen a rendezvényen is érvényes. http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2022&pr=hazi

Kérjük, hogy részletesebb információkért, szaunaprogramokért keressék fel a honlapunkat.

Link: http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2022&pr=ballo 

 

 

Ajánlatunk


Presser-Sztevanovity-Horváth: A PADLÁS Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical.

A három Baradlay fivér, Ödön, Richárd és Jenő történetében a függetlenségére törekvő magyar nemzet, a családi, a baráti és bajtársi kapcsolatokat mindenekfelett tisztelő magyarok, és az igaz szerelem legyőzhetetlensége mutatkozik meg.

Jean de Letraz francia drámaíró egyik leghíresebb vígjátéka, melynek eredeti címe Moumou, a XX. századi bohózatok nagyszerűségei közül való. Még a legártatlanabbnak tűnő környékre sem lehet igaz Franciaországban, hogy unalmas lenne, hiába hiszi ezt Claudine, a szobalány és Legrande felügyelő, akik semmi másra nem vágynak, csak a párizsi életre, és valami szaftos, erkölcstelen bűn leleplezésére a Chauvinet-birtokon.

Ajánló


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!