Program


Náray Erika vendége: Segal Viktor / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Segal Viktor / JAZZRAJONGÓK

A nemzetközi hírű séf éveken át dolgozott külföldön, elegáns szállodákban és Michelin-csillagos éttermekben. Ma is sokfelé hívják, de amikor itthon van, irodalmi esteken, színházban, koncerteken találkozhatunk vele. Érdekes, olykor szokatlan jeleneteket látott már, sokféle emberrel, történettel találkozott, sorsok tárulhattak fel előtte.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 20:00

Sztárséfnek lenni kemény munka, de sokszor szórakoztató is. Segal Viktor szereti kitalálni, mi bújhat meg a felszín mögött.

Egy alkalommal Bill Clinton elnök gratulált neki, noha esélye sem volt arra, hogy megízlelje a magyar séf főztjét, hiszen a fogadásokon szigorú biztonsági előírások szabják meg, miből ehet az elnöki pár. A protokollfőnök felajánlotta, készüljön közös fotó, de Segal Viktor ezt finoman elhárította. Minek a közös fotó, ha soha nem beszélgettek egymással, ha nincs köztük valódi kapcsolat? Olyan írókkal viszont örül a közös fotónak, mint például Szabó T. Anna és Dragomán György, mert amellett, hogy nagyra tartja őket, személyes, baráti kapcsolatban is állnak. És mindannyian szeretik a jazzt.
Segal Viktor két bőrönddel indult el itthonról 1989-ben. Tíz évig úgy dolgozott külföldön, hogy soha nem kérdezte, mennyi lesz a fizetése. Fejlődni akart: mindig oda ment, ahol tanulhatott. Aztán mindenütt addig maradt, amíg izgatta az, amit csinál. Azt vallja, jó volt elegáns és rangos helyeken akár százhúsz fő munkáját összefogni, de mostanában ennek a szöges ellentétére vágyik: közvetlen, őszinte találkozásokra - olyan étteremre, ahol ő maga teheti vendége elé a számára készített ételt.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!