Program


Múzeumi kulisszajárás

Múzeumi kulisszajárás

Eddig azt hitte, hogy a múzeum csak kiállítás, pénztár, programok? Nézze meg velünk a "színfalak" mögötti múzeumi világot! Mi van a pincéből nyíló titkos folyosókon? Bemehetnek-e a látogatók a középkori szakkönyvtárba? Hol gyűjtjük a múzeum történetére vonatkozó anyagot?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 22. szombat, 13:00

Múzeumi kulisszajárás

Csodálja meg a főváros talán legszebb panorámájú irodájából, a főigazgató szobájából a várost!  Mire van szüksége a  restaurátoroknak a munkához? Hol és hogyan őrizzük az ásatásokon előkerült rengeteg leletet?

Ha eljön, bejáthatja velünk a pincétől a padlásig a múzeum otthonát, a Budavári Palota E épületét.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!