Program


Művészet nőnemben – Fodor Marcsi előadása

Művészet nőnemben – Fodor Marcsi előadása

A Teri a házban nőnapok sorozat programja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 18:00

Művészet nőnemben – Fodor Marcsi előadása

A kritikusok legfőbb kérdése mindig ugyanaz: Hol vannak a női festők képei? Ha olyan sok kiváló alkotó volt köztük is, miért nem ismerjük a képeiket? Furcsa mód női művészekből nincs hiány. Rengeteg nevet ismerünk. Az igazi gond az, hogy többségükhöz alig egy-két festményt tudunk kötni, de az is megesik, hogy egyet sem – annak ellenére, hogy ezek a nők a maguk korában elismert, híres, jól megfizetett alkotók voltak. Hogyan kallódhattak el a képeik, és vajon véletlen lenne-e, hogy épp a nők estek a feledés áldozatául?

Fodor Marcsi irodalmár, művészettörténész, esztéta, 30 éve újságíró, a Nők Lapja, az Éva Magazin, a Családi Lap állandó munkatársa, Londonban él. Az 50 elszánt magyar nő és a 20 rendkívüli magyar című könyvek szerzője. Következő, készülő könyve címe Művészet nőnemben. Népszerű Facebook és Instagram oldalain is női témákban publikál.

Ajánlatunk


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!