Program


Műller Péter előadása Beszéljünk a mai életünkről!

Műller Péter előadása Beszéljünk a mai életünkről!

Müller Péter Kossuth- és József Attila-díjas író, dramaturg könyveit több százezer példányban vásárolták meg, mégis azt vallja, hogy a gondolatok, érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 24. csütörtök, 18:00

MÜLLER PÉTER ELŐADÁSA: BESZÉLJÜNK MAI ÉLETÜNKRŐL!

"Válságos időket élünk, melyet a világtörténelemben talán először az egész emberiség, és kivétel nélkül minden ember átél. Ebben a helyzetben nem "észt" akarok osztani, hanem kedvet, bátorságot és főleg derűt. Nem előadást akarok tartani, hanem beszélgetni Veletek. Többek között arról is, hogy én nem olvasóknak írok, hanem lelki társaimnak, ismeretlen barátaimnak, akiket szeretettel várok."

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!