Program


MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 17:00

Mozart-nap: Varázsóra
Simon Izabella gyerekműsora

Részlet a Gyermek Mozart című kötetből
Mozart: Don Giovanni - Pezsgőária
Mozart: Don Giovanni - Leporello áriája az 1.felvonásból
Mozart: Don Giovanni - Don Giovanni és Zerlina duettje (,,La ci darem la mano")
Mozart: G-dúr hegedű-zongora szonáta 2.tétel K.301
Mozart: F-dúr Divertimento

Közreműködnek: Simon Izabella zongora, Kőszeghy Csilla meseillusztrátor, Kakutani-Fukuma Satoko hegedű, Biczó Bernadett hegedű, Vadinszkyné Varasdy Tünde brácsa, Karasszon Eszter cselló, Hintalan Mondok Yvette szoprán, Manuel Betancourt Camino bassz-bariton, Endrész Ferenc basszus

Hogyan válhatott Mozart, a csodagyerek csodafelnőtté, aki zseniálisabbnál zseniálisabb műveit játékos könnyedséggel ontotta magából? Ki az a Don Giovanni, Leporello és Zerlina, és mi is az a zenés színházon belüli opera? Mikor és hogyan kezdődött a muzsikusok egymással való játéka, a kamarazenélés? Léteznek-e nevető, síró, boldog vagy éppen dühös dallamok?

A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!