Program


MOST Fesztivál - Roletti

MOST Fesztivál - Roletti

Itt van Jakab és János, akik kezdetben csak szomszédok voltak, aztán ivócimborák lettek, majd a komaságot átugorva egyenesen a barátság poklába taszították egymást. Az előadás e két mélyen megsebzett lélek hegesedését meséli el a folyamat szokásos közhelyeinek felvonultatásával: madárfiókák megmentése, hangszigetelés, közös gyerekkori betegségek..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 26. szombat, 19:30

MOST FESZT 2022

Vinnai András: ROLETTI - avagy Jakab és János legendás barátsága
playback színház
Az előadást 18 éven felülieknek ajánljuk

A férfibarátság határainak őre már jó ideje szemmel tartja Jakabot és Jánost. Jelentése szerint kezdetben csupán átlagos szomszédok voltak, majd ivócimborák lettek, de aztán történt valami, ami miatt már képtelenség őket kategóriába sorolni. Egyre furább dolgokat művelnek együtt:
madárfiókákat mentenek az erdőben, óvónőket inzultálnak, almacsutkával dobnak herén divatos férfiakat, idős asszonyok elől lopják el a liftet, templomi esküvőket zavarnak meg, pszichológiai kísérletekben vesznek részt, bowling pályákat törölnek el a föld színéről és még az olajos csúszka masszázstól sem riadnak vissza.

Létezik barátság férfi és férfi között? Miért muszáj minden haverságnak civakodó szerelemmé változnia? Miért olyan törvényszerű ez a férfiak között? Itt van például Jakab és János, akik kezdetben csak szomszédok voltak, aztán ivócimborák lettek, majd a komaságot átugorva egyenesen a barátság poklába taszították egymást. Az előadás e két mélyen megsebzett lélek hegesedését meséli el a folyamat szokásos közhelyeinek felvonultatásával: madárfiókák megmentése, varázslat, hangszigetelés, álomösszefonódás, közös gyerekkori betegségek, fagyizás, olajos csuszkamasszázs, visszafogottan látványos közelharcok, légikatasztrófák, az idősek látens gyűlölete, stb, stb… Az előadást szünet, díszlet, jelmez és kellék nélkül játsszuk.

Játssza: Jankovics Péter, Szabó Zoltán
Rendező: Vinnai András

A TÁP Színház és a Füge Produkció előadása

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!