Program


MONET MŰVÉSZETE

MONET MŰVÉSZETE

Művészettörténeti előadás két részben

Előadó: GIMESY PÉTER művészettörténész

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 27. hétfő, 19:00

Idén lesz 180 éve, hogy megszületett Claude Monet (1840-1926), aki festőtársaival (Renoir, Cézanne, Degas) egy teljesen új festészetet képviselt a megszokott akadémikus stílusokhoz képest. Képeiket sokáig fogadták idegenkedve gyakran kabarétréfák tárgyai voltak. Monet és az impresszionisták azonban kitartóan készítették gyorsan megfestett és a pillanat megragadására törekvő képeiket. Mozgalmuk hatása a mai napig tart, hiszen ők alapozták meg a 20. századi modern művészetet.

A kétrészes előadás Monet művészetén keresztül ismerteti meg ezt a különleges művészettörténeti fordulópontot.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!