Program


Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

A szegedi Molnár Dixieland Band 1964-ben alakult, azóta folyamatosan koncerteznek belföldön és külföldön egyaránt. Az együttes 2019-ben lesz 55 éves, az alapító zenekar vezető Dr. Molnár Gyula 2019 januárjában ünnepli 75. születésnapját, így az együttes kétszeresen jubilál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

Az élettelteli, örömérzést és vidámságot sugárzó stílusáról ismert zenekar a kettős jubileumról két gálakoncerttel emlékezik meg. Szegeden a Nemzeti Színházban 2019. január 21-én, Budapesten 2019. február 8-án.

A koncert vendégművészei:

Illényi Katica (hegedű),

Berki Tamás (ének),

és Lázár István (trombita).

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a…

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!